Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
370
g de vin blanc, bourgogne ou beaujolais de préférence
of 370 g de vin rouge - 2 bâtons de cannelle
- 2 étoiles de badiane
- 4 clous de girofle
- 500 g de sucre à confiture
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4521 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 252 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épices
3 Std.
Foie gras de canard
72h
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Sucre vanillé
72h
Liqueur aux fruits rouges
25min
Confiture de lard
25min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre à la fève tonka
5min
Bouillon parfumé
35 Min
Gelée de queues de fraise
1 Std.