Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
370
g de vin blanc, bourgogne ou beaujolais de préférence
of 370 g de vin rouge - 2 bâtons de cannelle
- 2 étoiles de badiane
- 4 clous de girofle
- 500 g de sucre à confiture
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4521 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 252 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Chutney pomme-oignon-ananas
4 Std.
Liqueur de vin chaud
20 dk
Truffes à la crème de whisky
2 godz. 20 min
Liqueur de whisky
2 Std.
Vin blanc chaud
12h 25min
Le caribou
5 dk
Liqueur kiba
30 dk
Confiture de lard
25 dk
Pâtes de poires à la fève tonka
13h 40min
Chutney aux raisins
25 dk
Vin chaud alsacien de Noël
40 dk