![Mousse à l'abricot Mousse à l'abricot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D8818736-E6CD-4DA8-B447-BF091BB16C6B/Derivates/95127F03-131E-468A-A292-61034CF1F8D1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta au lemon curd
1小时 45 分钟
Mousse à l'abricot
3hod. 30min
Mousse aux nectarines
2hod. 45min
Soufflé glacé à la pêche
4h 40min
Mousse d'abricot aux amandes
Ninguna valoración
Fraîcheur de nectarine
25min
Mousse de yaourt au citron
3 Std. 20 Min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min