Mousse à l'abricot
TM6 TM5 TM31

Mousse à l'abricot

3.3 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
  • 20 g de jus de citron
  • 2 blancs d'œufs
  • 60 g de sucre en poudre
  • 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide

Voeding
per 1 portion
Calorieën
946 kJ / 226 kcal
Eiwitten
4.3 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
12.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten