Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse à l'abricot
2h
Mousse à l'abricot
3h 30min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Gratin de figues
25 min
Sabayon au citron
15min
Gratin aux figues
15min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 min
Clafoutis exotique aux abricots secs
1h 45 min
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 min