Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 543 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Mousse à l'abricot
2h
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Fraîcheur de nectarine
25min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min