Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée d'abricots
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 300 g d'abricots surgelés, en oreillons
- 100 g de sucre
- 1 pincée de sel
La panacotta à la menthe
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 300 g de lait entier
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de sucre
- 3 gouttes d'arôme naturel de menthe
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert
- 3 biscuits sablés au beurre, type palets bretons et émiettés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 840 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Coulis de fruits
10min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 godz. 15 min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 godz. 45 min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Lemon curd
15min
Crème à la horchata
50min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h