Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée d'abricots
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 300 g d'abricots surgelés, en oreillons
- 100 g de sucre
- 1 pincée de sel
La panacotta à la menthe
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 300 g de lait entier
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de sucre
- 3 gouttes d'arôme naturel de menthe
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert
- 3 biscuits sablés au beurre, type palets bretons et émiettés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 840 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3u. 20min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Mousse à l'abricot
2h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Mousse à l'abricot
3h 30 min