Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée d'abricots
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 300 g d'abricots surgelés, en oreillons
- 100 g de sucre
- 1 pincée de sel
La panacotta à la menthe
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 300 g de lait entier
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de sucre
- 3 gouttes d'arôme naturel de menthe
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert
- 3 biscuits sablés au beurre, type palets bretons et émiettés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 840 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'orange
1h 15min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15 min
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Gratin de figues
25 Min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min