Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée d'abricots
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 300 g d'abricots surgelés, en oreillons
- 100 g de sucre
- 1 pincée de sel
La panacotta à la menthe
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 300 g de lait entier
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de sucre
- 3 gouttes d'arôme naturel de menthe
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert
- 3 biscuits sablés au beurre, type palets bretons et émiettés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 840 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Pannacotta au melon
2 godz. 15 min
Crème d'amande aux raisins
1 godz. 40 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Soufflé glacé à la pêche
4 Std. 40 Min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1 godz. 25 min