Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de gorge de porc, coupé en morceaux
- 500 g d'échine de porc, coupée en morceaux
- 40 g de noisettes, décortiquées
- 50 g d'abricots secs dénoyautés
- 40 g de figues sèches
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 1 - 2 c. à soupe d'eau de vie de pomme (par exemple)
- 2 c. à soupe d'eau tiède
- 30 g de raisins secs
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 œuf
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1176 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté périgourdin
48j
Pâté de lapin
2h 35 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30 min
Pâté de campagne au foie gras
48j
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48j
Terrine bressane
24h
Terrine de canard
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Terrine de pintade aux pistaches
24h