![Sauce Montmorency (Nicolas Gautier) Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/265820.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sauce aux câpres
30 min
Turbot sauce champagne
30 min
Sabayon au citron
15 min
Cotriade
1 Std.
Sole, farce mousseline aux petits légumes
1 Std. 55 Min
Sauce soubise
30 min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15 min
Sauce béarnaise
40 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Œufs ananas - Christophe Aribert
Geen beoordelingen
Choux amarena
1h 25min