Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Baba au rhum
3 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Sauce au vin doux
55min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1h 40min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Iles flottantes
1 Std.
Sauce aux câpres
30 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Sauce gribiche
15min