Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Pâté de campagne
48 Std.
Huîtres au granité de citron vert et à la menthe
4h 25min
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Coulommiers comme un gâteau
12 godz.
Sauce au vin doux
55min
Sauce orange-citron
30min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min