Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Beignets aux pommes
1h 20min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Terrine de canard
24h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Sauce gribiche
15min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Pommes de terre au lard et à la sauge
1h 20min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 Std.
Pâté périgourdin
48h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Baba au rhum
3 Std.
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 Std. 15 Min