Ris d'agneau à la zamorana
TM5 TM6

Ris d'agneau à la zamorana

2.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 - 3 gousses d'ail
  • 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
  • 100 g d'huile d'olive
  • 150 g d'oignons, coupés en morceaux
  • 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
  • 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 50 g d'eau

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1700 kJ / 407 kcal
Eiwitten
16.21 g
Koolhydraten
2.6 g
Vetten
36.84 g
Vezels
0.93 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten