Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4h
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova en verrine
14h 30min
Charlotte mangue-Passion
5 Std.
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Bavarois griotte-pistache
6 Std. 30 Min
Pavlova aux figues
4h
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Tarte aux fraises et lemon curd
1h
Pavlova à la grenade
3 Std.