Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette norvégienne revisitée
5 Std.
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 Std. 45 Min
Pavlova aux figues
4 Std.
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3 Std. 15 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 Std. 30 Min
Choux menthe-chocolat
5 godz. 45 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Pavlova à la grenade
3 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h