Apparaten en Accessoires
Sabayon au citron
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
4 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Eiwitten
12 g
Calorieën
1077 kJ /
259 kcal
Vetten
22 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Crèmes et émulsions
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon sucré
30min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4u.
Soupe glacée aux amandes
1u. 15min
Sabayon au vouvray
15min
Sabayon au cidre
15min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2u.
Œufs ananas - Christophe Aribert
Geen beoordelingen
Lemon curd
15min
Meringue italienne
30min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24u.
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Mayonnaise aux herbes
15min