Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (optioneel)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Ananas givré à la sauge
12h
Verrines "toutes vertes"
30 min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Fraîcheur de nectarine
25 min
Tarte aux légumes croquants
1 godz.
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min
Glace au yaourt marbrée à la fraise
4h 15min