Compatibele versies
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le blanc-manger au speculoos
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 5 biscuits speculoos
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fromage blanc 40 % m.g.
- 2 gousses de vanille, fendues en deux dans la longueur
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La crème anglaise à la chicorée
- 450 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de cassonade
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de chicorée liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2555 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Crème anglaise
10 min
Tartelettes meringuées à l'orange
2hod.
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Sabayon aux raisins
15 min
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2hod.
Œufs ananas - Christophe Aribert
Geen beoordelingen
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Sabayon au vouvray
15 min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min