Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- le zeste d'une orange non traitée
- 150 g d'eau
- 160 g de beurre
- 140 g de sucre en poudre
- 210 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 jaunes d'œufs
La crème à l'orange
- le jus de 3 oranges
- 90 g de beurre
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 4 œufs
La crème au mascarpone
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 1372 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 min
Tarte à l'orange
12h
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Crème anglaise à l'orange
1h