Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- le zeste d'une orange non traitée
- 150 g d'eau
- 160 g de beurre
- 140 g de sucre en poudre
- 210 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 jaunes d'œufs
La crème à l'orange
- le jus de 3 oranges
- 90 g de beurre
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 4 œufs
La crème au mascarpone
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 1372 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 Std. 15 Min
Verrine à la pomme
30 min
Verano
12 Std. 45 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Fraîcheur de nectarine
25min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Bouchées chocolat et noix
25min
Eclairs à l'orange
4sa 25 dk
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min