Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croquant
- 250 g de biscuits secs, type Petit Beurre® (50 g émiettés grossièrement à la main)
- 40 g de noix de coco déshydratée et râpée, râpée
- 100 g d'abricots secs dénoyautés et coupés en dés
- 150 g de beurre clarifié
La gelée d'abricot
- 120 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel d'amande amère
- ½ c. à café d'agar-agar (1 g)
La couverture au chocolat
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile végétale
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 512 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrés gourmands aux abricots
3sa
Fraîcheur de nectarine
25 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Patience aux fruits d'été
13 godz.
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45 min
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1 Std. 15 Min
Bavarois d'asperge
15min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15 min
Mini-dacquoises au chocolat
4 Std.
Bavarois cerise-pistache
6h 30 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrine à la pomme
30 min