Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croquant
- 250 g de biscuits secs, type Petit Beurre® (50 g émiettés grossièrement à la main)
- 40 g de noix de coco déshydratée et râpée, râpée
- 100 g d'abricots secs dénoyautés et coupés en dés
- 150 g de beurre clarifié
La gelée d'abricot
- 120 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel d'amande amère
- ½ c. à café d'agar-agar (1 g)
La couverture au chocolat
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile végétale
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 512 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boules de neige à l'amande
55min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h
Royal à la mousse de cassis
8 Std. 30 Min
Financiers pralinés
35 min
Biscuits au café
1h
Marquise au chocolat
2h 25min
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Patience aux fruits d'été
13h
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Ginger nuts
1h