Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 70 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 180 g de confiture d'abricots
- 60 g d'écorce de citron confit
La meringue
- 20 g de farine de blé
- 80 g d'amandes en poudre
- 60 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2549.2 kJ / 609.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 82.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1h 15min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Pain de Gênes
1 Std.
Croustade aux pommes
50 min
Galette bressane
13 Std.
Nonnettes au cassis
1 Std. 40 Min
Cake aux fruits confits
4h
Pithiviers
2h
Clafoutis exotique aux abricots secs
1h 45min
Pastis landais
2 godz. 30 min