Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème à la mangue
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre roux
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le caramel à la Passion
- 80 g de sucre
- 120 g sirop de glucose
- 10 g de miel
- 180 g crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de jus de fruit de la Passion, sans sucre ajouté
- 150 g de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2776.8 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Verrines à l'orange
1h 15min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2hod. 30min
Mousse poire-caramel beurre salé
2hod. 30min
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Sphères glacées au caramel de café
24h
Baba à la noix de coco
2hod.
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Eclairs à l'orange
4sa 25 dk
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1h 15min