Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème à la mangue
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre roux
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le caramel à la Passion
- 80 g de sucre
- 120 g sirop de glucose
- 10 g de miel
- 180 g crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de jus de fruit de la Passion, sans sucre ajouté
- 150 g de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2776.8 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Soufflés glacés à la mangue
9h
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12h 35 min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h