Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 120 g de farine de blé
- 70 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de beurre fondu, et 1 noisette pour la cuisson
- 100 g d'eau
La garniture
- 30 g d'écorces d'orange confite
- 250 g de ricotta
- 30 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de Grand Marnier®
Le caramel à l'orange
- 30 g de sucre en poudre
- le jus d'une orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake polonais
1h 30min
Croustade aux pommes
50min
Malakoff à la crème anglaise
25min
Gâteau de semoule à l'orange
6h 45min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème anglaise à l'orange
1h
Baba à la noix de coco
2h
Gâteau aux épices et limoncello
40min
Pithiviers
2h
Gratin de crêpes à la farine de châtaigne
1h
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1u. 15min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min