Compatibele versies
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de poivrons rouges marinés, en conserve, égouttés
- 270 g de tomates confites
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de farine de blé semi-complet, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 667 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccias aux herbes
3h 45 min
Pain ciabatta
3h 45 min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Olivettes
1 Std. 45 Min
Petits chaussons fourrés
1 Std. 25 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 25 Min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30min
Pain aux noix
3h 15min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45 min