![Empanadillas de poulpe Empanadillas de poulpe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/547F70D0-0AC9-4B6B-89F5-A4AB0066CCBE/Derivates/14707123-7C3D-4873-81A9-5C3CB59E18FC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 600 g d'eau
- 120 g d'oignon jaune
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
- 100 g de poivron rouge
- 100 g de poivron vert
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 c. à café de paprika doux
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
La pâte
- 30 g de beurre doux
- 5 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 250 g de farine de blé
Paner et frire
- 2 - 3 œufs, battus
- 500 g de chapelure
- 500 d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 719 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornes de gazelle
1h
Mini-brioches au saucisson
2h
Calamar à la piperade
35min
Bricks au crabe
45min
Soufflé aux artichauts
50 мин.
Petites tourtes forestières
1h 15 min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Pissaladière
3h
Focaccia à la crème de fromage
Keine Bewertungen
Sauce rouille
10min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Cabillaud façon aïoli
1h