Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 600 g d'eau
- 120 g d'oignon jaune
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
- 100 g de poivron rouge
- 100 g de poivron vert
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 c. à café de paprika doux
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
La pâte
- 30 g de beurre doux
- 5 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 250 g de farine de blé
Paner et frire
- 2 - 3 œufs, battus
- 500 g de chapelure
- 500 d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 719 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
1h 15min
Sauce rouille
10 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Raviolis de crevettes
50min
Banh Cuon
40min
Raviolis frits au crabe
40min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Keine Bewertungen
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Focaccia à la crème de fromage
Keine Bewertungen
Paëlla
50min
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2 Std. 45 Min
Acras de morue
13h