Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 125 g de sucre en poudre
- farine de blé, pour les moules
- 60 g d'amandes en poudre
- beurre, pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
La garniture
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 150 g d'eau
- 60 g de sucre de canne
- 600 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 60 g de rhum
- 200 g de lait de coco
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- quelques feuilles de menthe fraîche
- 30 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette orange-pistache
1 Std.
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Petits flans pâtissiers
1 Std. 15 Min
Eclairs aux fruits rouges
12h
Sablés aux fraises
1 Std.
Gâteau un peu forêt-noire
45 Min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 Min
Bûche pistache-framboise
2 Std. 15 Min
Tartelettes aux poires caramélisées
2 Std. 15 Min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Jalousie aux pommes
1 Std. 25 Min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.