Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La crème de fromage
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 1 - 2 c. à soupe d'anchoïade (pâte d'anchois)
- 150 g d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 43.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Talmouses au brie
1 Std. 5 Min
Panzerotti à la romaine
1 Std. 5 Min
Focaccia à la crème de fromages
2 Std. 10 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia apulienne
2sa 40 dk
Focaccias aux herbes
3 godz. 45 min