Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'amandes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre fondu
- 40 g de miel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Cornes de gazelle
1sa
Pastilla au poulet
1h 10min
Pain marocain
2h 45min
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2sa 15 dk
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Baklavas libanais
1h 5min