Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La ganache
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croustillant chocolat-framboise
16h
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Carrés menthe-chocolat
5h
Tartelette chocolat-citron
4h 50 min
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Mystère au chocolat
8 godz. 30 min
Couronne feuilletée à la frangipane
2h
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Allumettes croustillantes au chocolat
1 Std.
Mud cake
2 godz. 30 min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min