Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La ganache
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30 min
Mud cake
2h 30 min
Gâteau vapeur au chocolat, crème fouettée
1sa 15 dk
Croquant au chocolat
16h 20min
Tarte aux chocolats
2h 20 min
Biscuits fourrés type Oréo®
1sa 15 dk
Tarte au chocolat
1 godz. 40 min
Demi-sphère framboise choco vanille
17h
Madeleines au chocolat
30 min
Gâteau au chocolat léger
3 godz. 15 min
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min