Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les meringues (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La glace au chocolat (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1.9 g) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le montage (le jour même)
- 1 blanc d'œuf
- 200 g de pralin, concassé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Miroir à la framboise
15min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 Std.
Bouchée croquante à l'abricot
24h 55min
Mystère cœur chocolat
3h 35 min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12 godz.
Coupelles de chocolat
2 godz. 45 min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Le rose-framboise
5h
Choux amarena
1 Std. 25 Min