Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les meringues (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La glace au chocolat (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1.9 g) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le montage (le jour même)
- 1 blanc d'œuf
- 200 g de pralin, concassé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Opéra
24h
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Croustillant chocolat-framboise
16h
Croquant au chocolat
16sa 20 dk
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 Std. 10 Min
Délice chocolat-coco
1h 30min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 godz.
Mystère cœur chocolat
3h 35min