Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'entremets banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de jus de citron
- 250 g de bananes
- 200 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La finition
- 200 g de chocolat de couverture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de vermicelles au chocolat, colorés
- bananes, coupées en rondelles (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1907 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dessert : pomme d'amour
6h
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Mille-feuille à l'ananas
3 Std. 15 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2u. 30min
Tarte au citron
12 Std.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Bavarois meringué aux fraises
4 godz.
Mousse poire-caramel beurre salé
2u. 30min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Choux menthe-chocolat
5 Std. 45 Min