Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'entremets banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de jus de citron
- 250 g de bananes
- 200 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La finition
- 200 g de chocolat de couverture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de vermicelles au chocolat, colorés
- bananes, coupées en rondelles (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1907 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets aux deux chocolats
35 min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Choux menthe-chocolat
5 Std. 45 Min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Délice au Carambar
2h 30min
Miroir à la framboise
15 Min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Délice pomme-speculoos
12h