Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
of 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1044 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Pannacotta aux 3 chocolats
2u. 30min
Mousse au chocolat croustillante
2u.
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2u.
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2u.
Coupelles de chocolat
2 Std. 45 Min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Délice au Carambar
2u. 30min