Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
of 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1044 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Soufflé au caramel
35 min
Crème brûlée
2h 40min
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1h 50min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12h
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 Std.
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h