Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou au moins 1 heure à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1478.1 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Gâche vendéenne
3h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Cannelés
13h 45min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2 Std. 5 Min
Baguette roulée aux graines
2 Std. 35 Min
Petits pains aux raisins
24h
Pain au chocolat
24h
Croissant
16h
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Tourteau fromager
50min
Paille à la confiture
1 godz. 30 min