Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau aux noix
- 150 g de cerneaux de noix
- 100 g de beurre, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé
Le glaçage au chocolat
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de chocolat noir, détaillé en carrés
- 25 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux
Le bavarois à la framboise
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 700 g de framboises fraîches
- 150 g de sucre en poudre
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 4097.5 kJ / 982.7 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 76.3 g
- Vetten
- 69.8 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Dacquoise aux framboises
2h
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Bavarois à l'abricot
12 godz.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min