Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g de jus de poire
- 300 g de poires, épluchées et épépinées
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 6 c. à soupe de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 239 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta betterave-framboise
3h 20min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Patience aux fruits d'été
13h
Crémeux citron et framboises
2h 30 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 Std. 35 Min
Délice au Carambar
2h 30 min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min