Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois à l'abricot
12h
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h
Charlotte mangue-Passion
5 godz.
Domino aux fraises
13 Std.
Bavarois meringué aux fraises
4h
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12sa 30 dk
Charlotte aux fraises
12sa 30 dk
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Fraisier
12 godz. 45 min