Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de sirop de violette
- 150 g de lait
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Sabayon au cidre
15min
Mousse aux griottes
2j 30 menit
Flan à la pistache
30 min
Sabayon au citron
15min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Crème renversée au café
2j
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15 min
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Crème catalane
4 godz. 25 min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min