Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 30 g de sucre vanillé maison
La crème au cassis
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 700 g de cassis frais ou surgelés
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1485 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57.9 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois poire-chocolat
14u. 30min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13h 30 min.
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Mille-feuille à l'ananas
3 Std. 15 Min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Framboisier
1h
Choux vanille-framboise
2h 30min