Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croustillant aux speculoos
- 200 g de biscuits speculoos
- 80 g de beurre
- 80 g de cassonade
La mousse de fruits exotiques
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de purée de fruits exotiques
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
-
1
mangue, détaillée en dés
of 1 ananas frais, détaillée en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 541.5 kJ / 129.6 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Macarons au chocolat
24h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2hod.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2hod. 30min
Miroir à la framboise
15 min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 Std. 45 Min
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Tarte pascale aux fruits rouges
1 Std. 25 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h