Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème chocolat blanc-vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 350 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine de blé
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises fraîches
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles rouges
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3667 kJ / 879 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1 Std. 50 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1u. 15min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Entremets cassis et crémeux citron
5hod.
Croustillant chocolat-framboise
16hod.
Entremets aux fraises de Plougastel
5hod.
Fraisier à la rhubarbe
24h
Fraisier
12h 45min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15hod.