Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau aux peaux de banane
- 70 g de beurre
- 4 bananes, chair et peau
- 100 g d'eau
- 2 œufs
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 150 g de sucre roux
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 180 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La mousse à la banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- ½ citron vert non traité, zeste et jus
- 400 g de banane, coupée en morceaux
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
Le dressage
- 50 g de banane
- ½ citron vert non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1503.3 kJ / 359.7 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème renversée au chocolat
1 Std.
Crème brûlée sans œuf
1h 45min
Choco-nougat
3h
Petits chocolats à la liqueur
3 godz. 10 min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 godz. 20 min
Biscuits fourrés à l'orange
2 godz. 30 min
Gâteau au café et à la vanille
5 godz. 15 min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min.
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Gâteau vapeur à l'orange
40 Min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.