Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau aux peaux de banane
- 70 g de beurre
- 4 bananes, chair et peau
- 100 g d'eau
- 2 œufs
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 150 g de sucre roux
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 180 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La mousse à la banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- ½ citron vert non traité, zeste et jus
- 400 g de banane, coupée en morceaux
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
Le dressage
- 50 g de banane
- ½ citron vert non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1503.3 kJ / 359.7 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin pomme-fenouil
1 Std. 35 Min
Parfait chocolat et thé fleuri
3óra 55p
Galette au citron
1 Std. 35 Min
Petits babas rapides à la grenadine
30min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki
3óra 55p
Gâteau vapeur au citron
2 godz. 25 min
Tarte aux légumes et jambon
1h
Flan brésilien aux œufs
1h 5min
Glace à l'estragon
12h
Choux aux fruits confits
2 Std.