Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau aux peaux de banane
- 4 bananes, chair et peau
- 100 g d'eau
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de sucre roux
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 180 g de farine de blé
- 2 œufs
- 2 blancs d'œufs
La mousse à la banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de banane, coupée en morceaux
- ½ citron vert non traité, zeste et jus
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
Le dressage
- 50 g de banane
- ½ citron vert non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1503.3 kJ / 359.7 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24h 10 min
Malakoff à la crème anglaise
25min
Crémeux aux noisettes
1 Std. 45 Min
Gâteau magique aux épices
3h 15min
Galette magique des Rois
3h 15min
Gâteau amande-caroube à la vapeur
1 godz. 15 min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Choco-nougat
3h
Galette à l'ananas et au rhum
1h 10min
Le chiard aux poutines
1h 35 min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Tarte aux cassis meringuée
2 godz. 30 min