Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre mou, en morceaux
- 2 c. à café bombées de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 561 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4u. 25min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Pain de campagne
4h
Pain Cocotte
3u.
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain ciabatta
3h 45min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain au yaourt
1hod. 50min