Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la liqueur
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de beurre doux
- 20 g de liqueur d'amande, type Amaretto
L'enrobage chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau aux peaux de banane
3 Std. 45 Min
Choco-nougat
3hod.
Crème pâtissière
15 Min
Charlotte au pain de mie
2 Std. 30 Min
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Petits chocolats
3u. 20min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24 godz. 30 min
Dacquoise
40min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Pâte à chou
2 Std.