Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sucre vanillé
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
- 150 g de farine de blé
- 150 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
La garniture
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 230 g d'abricots frais, coupés en brunoise
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1783 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24 Std.
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Couronne de choux aux fraises
2sa 30 dk
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4 Std.
Coupelles de chocolat
2h 45min
Coupe glacée petit-suisse et mangue
3h 15min
Délice d'été pêche-abricot
4 Std.
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Mille-feuille pistache-framboise
1 godz. 45 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1sa 40 dk