Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sucre vanillé
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
- 150 g de farine de blé
- 150 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
La garniture
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 230 g d'abricots frais, coupés en brunoise
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1783 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu pêche-lavande
3h 20 min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Tarte aux fraises et chocolat
3h
Mousse surprise
14 Std.
Bavarois meringué aux fraises
4h
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Tartelette à la mangue
4 godz. 45 min
Mini-saint-honoré
2h
Couronne fruitée
6 godz.
Semifrio pêche-abricot
3 godz. 35 min