Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sucre vanillé
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
- 150 g de farine de blé
- 150 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
La garniture
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 230 g d'abricots frais, coupés en brunoise
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1783 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons au café
24h
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Dessert meringué comme un mojito
9 Std.
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Macaron tiramisu
26 Std.
Mille-feuille à l'ananas
3 Std. 15 Min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 godz. 45 min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Saint-honoré citron-framboises
2 Std. 30 Min
Fraisier
12h 45min
Choux aux fruits confits
2h