Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g) et un récipient d'eau froide
- 130 g de jus de fruit de la Passion (12 fruits de la Passion env.)
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La meringue italienne
- 4 blancs d'œufs
- 100 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 723 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue italienne
30min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Vacherin griotte-amande
12h
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 Std.
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15 min
Macarons à la griotte
48 Std.
Tarte aux fruits de la Passion
2h
Entremets fraise façon mille-feuille
5 godz.
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25 min
Fraisier
12 godz. 45 min
Eclairs aux fruits rouges
12h