Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 500 g de lait
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 6 meringues au chocolat
- 150 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13h
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Le drômois
12h 45min
Verano
12h 45min
Galette à la crème d'amande
1 Std. 20 Min
Mystère au chocolat
8 godz. 30 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12sa
Bûche glacée
8 Std.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15 min