Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit aux amandes
- 140 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 6 blancs d'œufs
La crème à la rose
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 20 g d'eau de rose
- 30 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La mousse de framboise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g de sucre en poudre
- 125 g de framboises surgelées
- 125 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Le glaçage blanc et le montage
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de lait
- 75 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de miel
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 60 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2117.1 kJ / 506.5 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 30.5 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Entremets façon tiramisu
5h
Terrine en mousse de fruits
4 Std. 30 Min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Bavarois pêche et fruits d'été
12j 45 menit
Mousse surprise
14 Std.
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Charlotte au café façon tiramisu
12j 45 menit
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min