Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit léger aux amandes
- 70 g d'amandes émondées
- 120 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 3 jaunes d'œufs
- 60 g de farine de blé
La mousse aux fraises
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de fraises
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1607.9 kJ / 384.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets façon tiramisu
5h
Génoise aux fraises et son coulis
1u. 15min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois poire-chocolat
14u. 30min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Dacquoise aux framboises
2h
Entremets cassis et crémeux citron
5h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Verano
12h 45min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25min