Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème paris-brest
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 200 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
La brioche au chocolat
- 170 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 470 g de farine, et un peu pour fariner
- 40 g de sucre en poudre
- 30 g de cacao en poudre
- 4 œufs, dont 1 battu
- ½ c. à café de sel
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de pralin
- 40 g de sirop de sucre de canne
Le montage et les finitions
- 80 g de pralin
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2869.7 kJ / 687.6 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Gâteau tout chocolat
5 godz. 45 min
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Gâteau de Pâques
13h
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Gâteau mousse au praliné
13h
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Tarte tropézienne
3 Std.