Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage au chocolat noir (à faire la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre
La glace au chocolat
- 3 jaunes d'œufs
- 500 g de lait
- 110 g de sucre en poudre
- 20 g de cacao en poudre
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le biscuit praliné au choco-rice
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 25 g de beurre doux
- 50 g de riz soufflé au chocolat
Le dressage
- 100 g de chocolat blanc fondu (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1754 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13u.
Galette tout chocolat
1h 35 min
Le macaron caramel
1h 50 min
Napolitain
73h 40min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Macarons au chocolat
24h
Mystère cœur chocolat
3h 35 min