Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 œuf
- beurre demi-sel, pour le moule
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 10 parts
- Calorieën
- 26156 kJ / 6257 kcal
- Eiwitten
- 101 g
- Koolhydraten
- 657 g
- Vetten
- 352 g
- Vezels
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets aux deux chocolats
35min
Tarte magique aux fraises
1h 30min
Gâteau à l'ananas meringué
12 godz.
Roulé de speculoos au chocolat
2 godz. 50 min
Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges
4h 20min
Muffins griottes et chocolat blanc
1h
Barres choco-Passion
2 godz. 45 min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 godz. 30 min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Roses des sables
1h 30min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3u. 35min