Compatibele versies
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La banquise
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
- 125 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
- 75 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de cassonade
- 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de mascarpone
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 2223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets aux deux chocolats
35min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Verrine de fruits exotiques au yaourt et muesli
3 Std. 15 Min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Crème brûlée
4 godz. 10 min