Compatibele versies
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La banquise
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
- 125 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
- 75 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de cassonade
- 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de mascarpone
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 2223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Verrine à la pomme
30 min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 Std. 20 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Verrine de fruits exotiques au yaourt et muesli
3 Std. 15 Min
Tarte au citron destructurée
20min