Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chapelure de speculoos
-
50
g de biscuits speculoos
of 50 g de biscuits secs
La sauce au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La crème caramel
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 8 confiseries au caramel, type Carambar
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2067 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets aux deux chocolats
35min
Tarte au citron destructurée
20 min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30min
Délice au Carambar
2h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrine à la pomme
30 min