Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu poire-speculoos
12h 30 min
Crème fouettée
10 min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Mousse de fraises et framboises
20min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Pannacotta
5 godz. 50 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Mousse de fraise
4h 15min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min