Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 30 g de sucre roux
- 175 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux
Le caramel
- 380 g de lait concentré sucré
- 50 g de beurre doux
- 50 g de sucre roux
Le glaçage chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pièges aux speculoos
3h 15min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Barres chocolat-caramel
1 godz. 30 min
Royal au chocolat
3h 30min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Brownie
45 min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Brookie
1h
Trianon
3h
Délice pomme-speculoos
12h