Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 30 g de sucre roux
- 175 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux
Le caramel
- 380 g de lait concentré sucré
- 50 g de beurre doux
- 50 g de sucre roux
Le glaçage chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trianon
3 Std.
Bavarois aux trois chocolats
15h
Roses des sables
45 Min
Pâte à tartiner express
15min
Millionnaire shortbread
7h 40min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Pièges aux speculoos
3h 15min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3 Std. 35 Min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 Std. 45 Min
Tarte chocolat caramel
2 Std. 15 Min
Brookie
1 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min