Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croustillant au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre doux
-
100
g de Pailleté Feuilletine™
of 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, écrasées
Le biscuit capucine
- 100 g d'amandes en poudre
- 25 g de farine de blé
- 180 g de sucre en poudre
- 5 blancs d'œufs
La mousse au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre doux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2406.6 kJ / 575.8 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 36.9 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Dacquoise aux framboises
2h
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Bavarois meringué aux fraises
4h
Croquant au chocolat
16h 20min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15u.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15ωρ. 30 λεπτ.
Tarte chocolat caramel
2h 15 min.
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Trianon
3 Std.