Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit au chocolat
- 5 œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 30 g de beurre
La mousse au chocolat pralinée
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de lait
- 100 g de pâte de noisette
- pralin, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2209.6 kJ / 528.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche express au praliné
45 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3 Std.
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12h
Gâteau de Pâques
13h
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Bûche royale
3h 50min
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min